444 28 46
Sosyal Medya Hesaplarımız

Konak Ferroli Servisi 0232 262 00 33 – Uzman Servis Ustaları

03 Ocak 2022
591 kez görüntülendi
Konak Ferroli Servisi 0232 262 00 33 – Uzman Servis Ustaları

Konak Ferroli Tamir Servisi

Ferroli Kombi Teknik Servis Hizmetleri İçin;

0232 262 00 33

konak-ferroli-tamir-servisi

konak-ferroli-tamir-servisi

En kaliteli ve en güvenilir kombi bile arızalanabilir. Ferroli kombiniz bozulursa, bu sadece ısıtma veya sıcak su eksikliği değil, aynı zamanda insan hayatı için gerçek bir tehlikedir. Isıtma ekipmanının kişisel güvenliğine ve dayanıklılığına dikkat edin, Konak Ferroli Servisi merkezinde Ferroli kombi servis ve onarımını çağırın.

Konak Ferroli Tamir Servisi, kombi ve su ısıtıcılarının garanti sonrası onarımlarını gerçekleştirmektedir. Bir sorun nedeniyle kombi bozulursa, 1 yıllık garanti süresi boyunca ücretsiz olarak onarır veya değiştiririz. Ayrıca, 0232 262 00 33 numaralı cep telefonundan Ferroli kombilerin onarım ve bakımı konusunda hizmetleri 7/24 alabilirsiniz. Deneyimli uzmanlar, işi teşhis etmek ve planlamak için derhal gelir.

Konak Ferroli Bakım Servisi

konak-ferroli-bakim-servisi

konak-ferroli-bakim-servisi

Yaz aylarında sıcak su, kış aylarında ise ısıtma ihtiyacını karşılayan kombilerin zaman zaman yapılması gereken bakımları mevcuttur. Ferroli kombi bakımları ne kadar sıklıkla yapılmalıdır? Kombi bakımları her sene düzenli olarak kış aylarına girmeden yapılması gerekir. Kombi bakımlarının düzensiz yapılması veya hiç yapılmaması kombilerin kış aylarında sürekli olarak arıza meydana getirmesine, doğalgaz faturalarının çok gelmesine, kombilerin ömrünün kısalmasına sebep olabilir.

Soğuk kış aylarında hiçbir ev sakini soğukta kalmaz istemez, bu nedenle bazı alınan önlemlere de uyulması gerekir. Kış aylarına girmeden yapılan kombi bakımları sonrasında kombinizin daha verimli çalıştığını göreceksiniz.

Konak’ta kombi bakım servisi arıyor iseniz servisimizin Ferroli kombi bakım ücretleri oldukça uygundur. Fiyat teklifi ve randevu için hemen iletişime geçebilirsiniz.

İzmir Konak Ferroli Servisi

Garanti süresi dolan veya olmayan Ferroli marka kombilerinizin bakım, onarım, tamir, parça değişimlerini 7/24 Konak genelinde sağlamaktayız. Birden bire meydana gelen kombi arızaları, zamanı gelen kombi bakımları, parça aşınması nedeni ile değişmesi gereken parçalar ve daha fazlası için 0232 262 00 33 numarasından servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İzmir Konak Ferroli Servisi, Ferroli marka kombilerin yetkili servis kalitesinde işlemlerini sağlamakla kalmaz aynı zamanda servis fişi bırakır ve yaptığı işlerde ve parça değişimlerinde 12 aylık garanti verir. Aynı gün hizmet almak için hemen bizi arayabilir, servis kaydı bırakabilirsiniz. Size en yakın servisimiz hemen sizi arayacaktır.

Verdiğimiz Hizmetler;

Ve daha fazlası için sitemize girebilir, detaylı olarak göz atabilirsiniz.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
SERVİS ARA
Site haritası Konak Demirdöküm Kombi Servisi 0232 262 00 33 – En Yakın Servis Noktası